НАЧАЛО ЗА МЕН ГАЛЕРИЯ УСЛУГИ И ЦЕНИ КОНТАКТИ БЛОГ
НАЧАЛО

УСЛУГИ И ЦЕНИ:


Предлагам професионални фотографски услуги с високо качество. Наемам се да Ви осигуря цялостно обслужване: от първоначалния замисъл, идейната разработка на всички етапи, подробности и детайли, през подготовка, заснемане, редактиране, ретуш, отпечатване, рамкиране и т.н. до резултата, който искаме да постигнем. Приемам заявки от цялата страна и чужбина.


заснемане на деня на сватбеното тържество, фото-сесия с младоженците в деня на сватбата, trash the dress сесия, специална фото сесия за младоженците на определена предварително далечна или близка локация: на планина, море, в самолет, яхта, бънджи, балон или просто снимки с приятелите и роднините. Селекция на получените кадри, артистична обработка и отпечатване на сватбен албум или книга, отделни кадри, постери, рамкиране. Слайдшоу от най-добрите снимки с вълнуваща за Вас музика. Качване на селекция от снимките на сайт или изработка на сватбен сайт.

В случай, че имате повече на брой гости, залата е голяма или просто идеята за втори фотограф Ви се хареса, ще получите незабравим репортаж с изненадващи ракурси от различна перспектива и неподозирани резултати, при все, че цената не е двойна.
- Портретна сесия в студио,

- Портретна сесия за двойка,

- Подарък фотосесия – това е една оригинална идея, която можете да използвате, за да изненадате приятно близки и любими хора

- Безплатна фотосесия – една форма на сътрудничество между мен и Вас: Вие ще получите няколко кадъра от сполучливите с резолюция за фейсбук и възможност да добиете представа за фотосесия; аз ще добавя няколко кадъра към личното си портфолио.Copyright © 2012 Alex Ivanov Photography  |  All Rights Reserved     ©Webdesign: Intel Design Ltd.

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print